khalak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

khalak krama/ngoko

  1. (Ar) aktitah, tumitah.









Kata kunci/keywords: arti khalak, makna khalak, definisi khalak, tegese khalak, tegesipun khalak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.