khalifah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

khalifah (Ar) krama/ngoko ak

  1. wêwakil, sêsulih;
  2. saèm. ratu ing tanah Islam.








Kata kunci/keywords: arti khalifah, makna khalifah, definisi khalifah, tegese khalifah, tegesipun khalifah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.