khawatir

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

khawatir krama/ngoko

  1. (Ar) ak sumêlang, kuwatir.









Kata kunci/keywords: arti khawatir, makna khawatir, definisi khawatir, tegese khawatir, tegesipun khawatir
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.