kibir

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kibir Aksara Jawa: ꦏꦶ (ki)ꦧꦶ (bi) (r)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) bangêt ngêndêl-êndêlake kaluwihane (mêsthèkake yèn mênang lsp).









Kata kunci/keywords: arti kibir, makna kibir, definisi kibir, tegese kibir, tegesipun kibir
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.