kidhal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kidhal Aksara Jawa: ꦏꦶ (ki) (dha)ꦭ꧀ (l)
Lingga:

  1. (Kw) kedhe.









Kata kunci/keywords: arti kidhal, makna kidhal, definisi kidhal, tegese kidhal, tegesipun kidhal
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org