kidul

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kidul Aksara Jawa: ꦏꦶ (ki)ꦢꦸ (du)ꦭ꧀ (l)
Lingga: krama/ngoko

  1. araning keblat kb lor.









Kata kunci/keywords: arti kidul, makna kidul, definisi kidul, tegese kidul, tegesipun kidul
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.