kidul

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kidul Aksara Jawa: ꦏꦶ (ki)ꦢꦸ (du)ꦭ꧀ (l)
Lingga: krama/ngoko

  1. araning keblat kb lor.








Kata kunci/keywords: arti kidul, makna kidul, definisi kidul, tegese kidul, tegesipun kidul

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.