kidul

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

kidul Aksara Jawa: ꦏꦶꦢꦸꦭ꧀
Lingga: krama/ngoko

  1. araning keblat kb lor.









Kata kunci/keywords: arti kidul, makna kidul, definisi kidul, tegese kidul, tegesipun kidul
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org