kijab

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kijab Aksara Jawa: ꦏꦶ (ki) (ja)ꦧ꧀ (b)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) ak wrana, kêlir, ent pasuryaning Pangeran.









Kata kunci/keywords: arti kijab, makna kijab, definisi kijab, tegese kijab, tegesipun kijab
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.