kilat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kilat Aksara Jawa: ꦏꦶ (ki) (la)ꦠ꧀ (t)
Lingga: krama/ngoko

  1. gêbyaring thathit (blêdhèg).









Kata kunci/keywords: arti kilat, makna kilat, definisi kilat, tegese kilat, tegesipun kilat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org