kima

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

kima Aksara Jawa: ꦏꦶꦩ
Lingga:krama/ngoko

  1. bangsaning kece gêdhe (ing sêgara).









Kata kunci/keywords: arti kima, makna kima, definisi kima, tegese kima, tegesipun kimaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org