kimono

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kimono Aksara Jawa: ꦏꦶ (ki)ꦩꦺꦴ (mo)ꦤꦺꦴ (no)
Lingga:

  1. pc bangsaning klambi dawa (klambine wong Jêpang).









Kata kunci/keywords: arti kimono, makna kimono, definisi kimono, tegese kimono, tegesipun kimono
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.