kinabêktèn

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kinabêktèn Aksara Jawa: ꦏꦶ (ki) (na)ꦧꦼ ()ꦏ꧀ (k)ꦠꦺ ()ꦤ꧀ (n)
Lingga:

  1. (Kw) diurmati, diajèni
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti kinabêktèn, makna kinabêktèn, definisi kinabêktèn, tegese kinabêktèn, tegesipun kinabêktèn
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org