kinah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kinah Aksara Jawa: ꦏꦶ (ki) (na) (h)
Lingga: krama/ngoko

  1. wit kang klikane digawe kênini.









Kata kunci/keywords: arti kinah, makna kinah, definisi kinah, tegese kinah, tegesipun kinah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org