kinamulèn

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kinamulèn Aksara Jawa: ꦏꦶ (ki) (na)ꦩꦸ (mu)ꦭꦺ ()ꦤ꧀ (n)
Lingga:

  1. (Kw) dimêmule, dimulyakake
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti kinamulèn, makna kinamulèn, definisi kinamulèn, tegese kinamulèn, tegesipun kinamulèn
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org