kipas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kipas Aksara Jawa: ꦏꦶ (ki) (pa)ꦱ꧀ (s)
Lingga:

  1. êngg pc tepas, kêpêt.









Kata kunci/keywords: arti kipas, makna kipas, definisi kipas, tegese kipas, tegesipun kipas
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.