kirana

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kirana Aksara Jawa: ꦏꦶ (ki) (ra) (na)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) sorot, cahya.









Kata kunci/keywords: arti kirana, makna kirana, definisi kirana, tegese kirana, tegesipun kirana
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.