kirat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kirat Aksara Jawa: ꦏꦶ (ki) (ra)ꦠ꧀ (t)
Lingga:

  1. (Kw) kilat, sorot.









Kata kunci/keywords: arti kirat, makna kirat, definisi kirat, tegese kirat, tegesipun kirat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.