kirata

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kirata Aksara Jawa: ꦏꦶ (ki) (ra) (ta)
Lingga:

  1. (Kw) gêrma
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti kirata, makna kirata, definisi kirata, tegese kirata, tegesipun kirata
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org