kirik

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kirik Aksara Jawa: ꦏꦶ (ki)ꦫꦶ (ri)ꦏ꧀ (k)
Lingga: krama/ngoko

  1. anak asu, asu cilik









Kata kunci/keywords: arti kirik, makna kirik, definisi kirik, tegese kirik, tegesipun kirik
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.