kirik

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

kirik Aksara Jawa: ꦏꦶꦫꦶꦏ꧀
Lingga:krama/ngoko

  1. anak asu, asu cilik









Kata kunci/keywords: arti kirik, makna kirik, definisi kirik, tegese kirik, tegesipun kirikBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org