kisi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kisi Aksara Jawa: ꦏꦶ (ki)ꦱꦶ (si)
Lingga: krama/ngoko

  1. ikal-ikalan lawe ing pangantihan;









Kata kunci/keywords: arti kisi, makna kisi, definisi kisi, tegese kisi, tegesipun kisi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org