Menyang kontèn

kismis

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

kismis Aksara Jawa: ꦏꦶ (ki)ꦱ꧀ꦩꦶ (smi)ꦱ꧀ (s)
krama/ngoko

  1. araning isèn-isèn roti.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti kismis, makna kismis, definisi kismis, tegese kismis, tegesipun kismis

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.