kit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kit Aksara Jawa: ꦏꦶ (ki)ꦠ꧀ (t)
Lingga: krama/ngoko

  1. papan adol candu.









Kata kunci/keywords: arti kit, makna kit, definisi kit, tegese kit, tegesipun kit
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.