kit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

kit Aksara Jawa: ꦏꦶꦠ꧀
Lingga: krama/ngoko

  1. papan adol candu.









Kata kunci/keywords: arti kit, makna kit, definisi kit, tegese kit, tegesipun kit
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org