kit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

kit Aksara Jawa: ꦏꦶꦠ꧀
Lingga:krama/ngoko

  1. papan adol candu.









Kata kunci/keywords: arti kit, makna kit, definisi kit, tegese kit, tegesipun kitBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=kit&oldid=102140"