kitrah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kitrah Aksara Jawa: ꦏꦶ (ki)ꦠ꧀ (t) (ra) (h)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) ak (jaman kitrah) jaman nalikane ora ana nabi.









Kata kunci/keywords: arti kitrah, makna kitrah, definisi kitrah, tegese kitrah, tegesipun kitrah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org