kiyat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kiyat

  1. krama/ngoko ak rada kaku;
krama
Krama kiyat
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

kuwat.







Kata kunci/keywords: arti kiyat, makna kiyat, definisi kiyat, tegese kiyat, tegesipun kiyat

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.