klabakan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

klabakan
Lingga: (klabak)
krama/ngoko

  1. njêmpolak-njêmpalik (kaya pitik dibêlèh lsp);
  2. ent bingung ora karuwan polahe, rêkasa bangêt;








Kata kunci/keywords: arti klabakan, makna klabakan, definisi klabakan, tegese klabakan, tegesipun klabakan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.