klamar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

klamar krama/ngoko

  1. êngg tali (tampar) dipanthêng dianggo gawar lsp;
  2. tali ing kala, tampar (tali) ing lawangan bêkungkung;
  3. ak klamad;








Kata kunci/keywords: arti klamar, makna klamar, definisi klamar, tegese klamar, tegesipun klamar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.