klasi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

klasi Aksara Jawa: ꦏ꧀ꦭꦱꦶ
Lingga:krama/ngoko

  1. ak mantrus, punggawa prau.









Kata kunci/keywords: arti klasi, makna klasi, definisi klasi, tegese klasi, tegesipun klasiBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org