klasi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

klasi Aksara Jawa: ꦏ꧀ (k) (la)ꦱꦶ (si)
Lingga: krama/ngoko

  1. ak mantrus, punggawa prau.









Kata kunci/keywords: arti klasi, makna klasi, definisi klasi, tegese klasi, tegesipun klasi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.