kleyang kabur kanginan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kleyang kabur kanginan Aksara Jawa: ꦏ꧀ (k)ꦭꦺ (le) (ya) (ng) (ka)ꦧꦸ (bu) (r) (ka)ꦔꦶ (ngi) (na)
Lingga: (kleyang)

  1. pr lunga mrana-mrana (ora karuwan jujuge);









Kata kunci/keywords: arti kleyang kabur kanginan, makna kleyang kabur kanginan, definisi kleyang kabur kanginan, tegese kleyang kabur kanginan, tegesipun kleyang kabur kanginan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org