klika

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Minangkani

basa Jawa[besut]

klika Aksara Jawa: ꦏ꧀ (k)ꦭꦶ (li) (ka)
Lingga: krama/ngoko

  1. kuliting wit (kayu).









Kata kunci/keywords: arti klika, makna klika, definisi klika, tegese klika, tegesipun klika
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org