Menyang kontèn

kliki

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

kliki Aksara Jawa: ꦏ꧀ꦭꦶ (kli)ꦏꦶ (ki)
krama/ngoko

  1. (lenga kliki) lenga jarak.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti kliki, makna kliki, definisi kliki, tegese kliki, tegesipun kliki

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.