klilip

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

klilip krama/ngoko

  1. rêrêgêd kang mlêbu ing mata;
  2. ent apa-apa kang njalari ora sênêng (mungsuh, cacad lsp);








Kata kunci/keywords: arti klilip, makna klilip, definisi klilip, tegese klilip, tegesipun klilip
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.