klinik

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

klinik Aksara Jawa: ꦏ꧀ (k)ꦭꦶ (li)ꦤꦶ (ni)ꦏ꧀ (k)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) papan dianggo mulasara wong lara.









Kata kunci/keywords: arti klinik, makna klinik, definisi klinik, tegese klinik, tegesipun klinik
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.