klonyo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

klonyo Aksara Jawa: ꦏ꧀ (k)ꦭꦺꦴ (lo)ꦚꦺꦴ (nyo)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) araning lênga wangi.









Kata kunci/keywords: arti klonyo, makna klonyo, definisi klonyo, tegese klonyo, tegesipun klonyo
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org