klonyo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

klonyo Aksara Jawa: ꦏ꧀ (k)ꦭꦺꦴ (lo)ꦚꦺꦴ (nyo)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) araning lênga wangi.








Kata kunci/keywords: arti klonyo, makna klonyo, definisi klonyo, tegese klonyo, tegesipun klonyo

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.