klop

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

klop Aksara Jawa: ꦏ꧀ (k)ꦭꦺꦴ (lo)ꦥ꧀ (p)
Lingga:

  1. (Wl) pc cocog petungane.









Kata kunci/keywords: arti klop, makna klop, definisi klop, tegese klop, tegesipun klop
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.