kluruk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kluruk Aksara Jawa: ꦏ꧀ (k)ꦭꦸ (lu)ꦫꦸ (ru)ꦏ꧀ (k)
Lingga: krama/ngoko

  1. swara utawa nywara sêru (tmr. jago, ing wayah esuk, arêp tarung lsp. uga dianggo ent).









Kata kunci/keywords: arti kluruk, makna kluruk, definisi kluruk, tegese kluruk, tegesipun kluruk
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.