kluwung

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Tembung aran[besut]

Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:scripts/findBestScript' not found.

  1. wewujudan mlengkung ing langit mawa warna biru, abang lsp. kedadéan saka pecahing sorot
  2. êngg bangsaning kemangga
  3. kayu urunging kendhang