kluwung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kluwung krama/ngoko

  1. wêwujudan mlêngkung ing langit mawa warna biru, abang lsp. kêdadean saka pêcahing sorot;
  2. êngg bangsaning kêmangga;
  3. kayu urung kêndhang lsp.








Kata kunci/keywords: arti kluwung, makna kluwung, definisi kluwung, tegese kluwung, tegesipun kluwung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org