kobèt

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kobèt Aksara Jawa: ꦏꦺꦴ (ko)ꦧꦺ ()ꦠ꧀ (t)
Lingga: krama/ngoko

  1. ora rupak, ora sêsak (isih lowah utawa jêmbar), isih turah papan (uga ent).









Kata kunci/keywords: arti kobèt, makna kobèt, definisi kobèt, tegese kobèt, tegesipun kobèt
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.