kodhok

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

kodhok Aksara Jawa: ꦏꦺꦴꦝꦺꦴꦏ꧀
Lingga:krama/ngoko

  1. araning kewan bangsaning bancèt, kongkang lsp;









Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=kodhok&oldid=38346"