kodhok

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

kodhok Aksara Jawa: ꦏꦺꦴꦝꦺꦴꦏ꧀
Lingga:krama/ngoko

  1. araning kewan bangsaning bancèt, kongkang lsp;









Kata kunci/keywords: arti kodhok, makna kodhok, definisi kodhok, tegese kodhok, tegesipun kodhokBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org