kodo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

kodo êngg krama/ngoko

  1. rada lamur;
  2. durung ngêrti tata-krama;
  3. bodho;
  4. ora sabaran. gampang nêpsune.








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=kodo&oldid=80607"