kodo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

kodo êngg krama/ngoko

  1. rada lamur;
  2. durung ngêrti tata-krama;
  3. bodho;
  4. ora sabaran. gampang nêpsune.








Kata kunci/keywords: arti kodo, makna kodo, definisi kodo, tegese kodo, tegesipun kodoBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org