kodo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

kodo êngg krama/ngoko

  1. rada lamur;
  2. durung ngêrti tata-krama;
  3. bodho;
  4. ora sabaran. gampang nêpsune.








Kata kunci/keywords: arti kodo, makna kodo, definisi kodo, tegese kodo, tegesipun kodoBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=kodo&oldid=101340"