kodo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kodo êngg krama/ngoko

  1. rada lamur;
  2. durung ngêrti tata-krama;
  3. bodho;
  4. ora sabaran. gampang nêpsune.








Kata kunci/keywords: arti kodo, makna kodo, definisi kodo, tegese kodo, tegesipun kodo
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.