koja

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

koja Aksara Jawa: ꦏꦺꦴ (ko) (ja)
Lingga: krama/ngoko

  1. sudagar bangsa Indhu utawa Mur









Kata kunci/keywords: arti koja, makna koja, definisi koja, tegese koja, tegesipun koja
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org