kok

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kok
Lingga: (dènèng)
êngg krama/ngoko

  1. dene kok;
  2. geneya, sabab apa, kêpriye
Kacocogna karo
  • dene, dening.








Kata kunci/keywords: arti kok, makna kok, definisi kok, tegese kok, tegesipun kok
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.