kok

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

kok
Lingga: (dènèng)
êngg krama/ngoko

  1. dene kok;
  2. geneya, sabab apa, kêpriye
Kacocogna karo
  • dene, dening.








Kata kunci/keywords: arti kok, makna kok, definisi kok, tegese kok, tegesipun kok
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org