Menyang kontèn

kok

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

kok
Lingga: (dènèng)
êngg krama/ngoko

  1. déné kok;
  2. généya, sabab apa, kepriyé


Kacocogna karo

  • déné, déning.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti kok, makna kok, definisi kok, tegese kok, tegesipun kok

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.