Menyang kontèn

kokar

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

kokar Aksara Jawa: ꦏꦺꦴ (ko)ꦏꦂ (kar)

  1. kb saèm. ciri-murni nganggo pita.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti kokar, makna kokar, definisi kokar, tegese kokar, tegesipun kokar

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.