kokis

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

kokis Aksara Jawa: ꦏꦺꦴꦏꦶꦱ꧀
Lingga: krama/ngoko

  1. araning roti saèm. apêm.









Kata kunci/keywords: arti kokis, makna kokis, definisi kokis, tegese kokis, tegesipun kokis Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org