kokot

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kokot krama/ngoko

  1. ak rakêt utawa kèkèt bangêt;
  2. canthèlan kancing bênik, kawat canthelan, tali kêcèr.







Kata kunci/keywords: arti kokot, makna kokot, definisi kokot, tegese kokot, tegesipun kokot

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.