koli

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

koli Aksara Jawa: ꦏꦺꦴ (ko)ꦭꦶ (li)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) buntêlan (pak-pakan lsp) kang dikirimake (ing sêpur lsp).









Kata kunci/keywords: arti koli, makna koli, definisi koli, tegese koli, tegesipun koli
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.