kolir

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kolir pc

  1. kalah (tmr. main);
  2. nandhang kacilakan.








Kata kunci/keywords: arti kolir, makna kolir, definisi kolir, tegese kolir, tegesipun kolir
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org