kolok

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kolok êngg krama/ngoko

  1. bangsaning kluwa;
  2. bangsaning wrangka
Kacocogna karo
  • kolak.








Kata kunci/keywords: arti kolok, makna kolok, definisi kolok, tegese kolok, tegesipun kolok
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org