koloni

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

koloni Aksara Jawa: ꦏꦺꦴꦭꦺꦴꦤꦶ
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) tanah jajahan.









Kata kunci/keywords: arti koloni, makna koloni, definisi koloni, tegese koloni, tegesipun koloni
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org