kolot

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

kolot êngg pc

  1. ngotot, wulêd bangêt;
  2. nggêgêgi tata-cara kuna, kuna.








Kata kunci/keywords: arti kolot, makna kolot, definisi kolot, tegese kolot, tegesipun kolotBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org