kolu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kolu krama/ngoko

  1. katut diulu;
  2. bisa klêbu;
  3. pc têgêl, ora tampikan
Kacocogna karo
  • ulu.








Kata kunci/keywords: arti kolu, makna kolu, definisi kolu, tegese kolu, tegesipun kolu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.