koma-koma

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

koma-koma Aksara Jawa: ꦏꦺꦴ (ko) (ma)ꦏꦺꦴ (ko) (ma)
Lingga: (koma)
krama/ngoko

  1. nganggo têpa-têpa (kanthi kawêlasan).









Kata kunci/keywords: arti koma-koma, makna koma-koma, definisi koma-koma, tegese koma-koma, tegesipun koma-koma
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.